Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Sammy Sosa
Sammy Sosa (HU)
Stílus: -
Sammy Sosa Üzenőfal (0)
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Sammy Sosa koncertek
Sammy Sosa Fotók
Még nincs feltöltve fotóalbum. Töltsd fel a zenekarod fotóit most >
Sammy Sosa hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Sammy Sosa cikkek a Hunderground Magazinban
Meleeh (SWE) @ Budapest, Kultiplex
Október 1-én a Kulti kistermébe látogat a svéd Meleeh screamo csapat. Saját megfogalmazásuk szerint a zenekart alkotó öt egyént a mûvészet és az önkifejezés igénye kovácsolta kollektívába. Zenéjükre zajosan örvénylõ, melankólikus dallamok, örjöngõ ének és széttöredezett, de könnyen befogadható ritmusok jellemzõek. Komplex, atmoszférikus zene, azonban - szerencsére – nincs túlmisztifikálva.
Tovább >
Bprnr Goes Rnr. | The Bones (S) @ Kultiplex
A még fel sem tett kérdéseteket a BPRNR már meg is válaszolta: "Töredelmesen bevalljuk, hogy a The Bones némileg fantomzenekar volt számunkra, ugyanis a lemezkiadó (hát erre visszatérünk mindjárt!) és turnészervező irodájuk német mivolta miatt (valamint a szakállas, szőke langaléták hiányában) az éppen rockandrollba menekülő Bprnr "irodában" mi magunk is úgy gondoltuk, hogy bizony, ezek a srácok németek. Pedig nem, hanem ők is a minőségi zenei exportjairól híres Svédország szülöttei."
Tovább >
Olvasd el Hunderground Magazinban megjelent összes cikket >
Adatok
-
http://www.sammysosaband.hu
tomisosa@freestart.hu
Sammy Sosa biográfia
a zenekar probal valami oylan zenet jatszani amit biztos be lehet sorolni,de nem akarunk semmiylen stilust ide irni,igazabol nem akarjuk hogy soroljanak valahova,valamiylen stilusba,mert nem jo az senkinek,semmire!!mindenki dontse el maga milyen zenet jatszunk! koncertezunk amennyit csak lehet,jatszottunk mar kulfoldi zenekarok mint pl:a day in black and white,children of fall,new idea society,enon,the bones,j church gyertek koncertre hallgassatok,nezzettek meg minket!!! koszi!! rock!!! Olvasd el a teljes biográfiát >